Cart
You have no items in your shopping cart

HiFiMAN TWS600, 'True Wireless' Oordopjes met HiFi geluidskwaliteit!

  • Posted on
HiFiMAN TWS600, 'True Wireless' Oordopjes met HiFi geluidskwaliteit!

Unieke introductie aanbieding, ontvang tijdelijk gratis de RE600 In-ear hoofdtelefoon bij aanschaf van de TWS600!

HiFiMAN TWS600

De HiFiMAN TWS600 is een volledig draadloos uitgevoerde hoofdtelefoon met een ongelofelijk goede geluidskwaliteit. Deze geluidskwaliteit wordt behaald door het gebruik van het Topology membraan met een coating van nano partikels dat door HiFiMAN zelf is ontwikkeld. Net als bij high-end hifi componenten heeft ook deze hoofdtelefoon een inspeeltijd van 10 tot 20 uur nodig om een maximale geluidskwaliteit te leveren. Na deze periode beleef je je favoriete muziekalbum in een snelle, detailrijke en natuurgetrouwe muziekweergave.

Door toepassing van Bluetooth 5.0 kan de HiFiMAN TWS600 draadloos een maximale afstand van 150 meter overbruggen. Deze in-ear monitors hebben ingebouwde besturingstoetsen voor muziekbediening en een ingebouwde microfoon om telefoongesprekken te voeren. Wil je graag je spraak commando's geven, houdt de knop op het oortje dan 2 seconden ingedrukt en maak gebruik van jouw vertrouwde virtuele assistent. Deze TWS600 wireless IEM's hebben een ingebouwde accu met een accuduur van 5,5 uur. De meegeleverde bewaar etui dient tevens als oplaadstation en hiermee kun je de headphones nog eens zesmaal opladen, zodat je in totaal tot bijna 40 uur draadloos naar je muziek kunt luisteren.

Vanaf de fabriek wordt de HiFiMAN TWS600 geleverd met acht verschillende ear tips zodat de pasvorm voor elk oor optimaal is. Door het gewicht van slechts 5,9 gram per oortje is het draagcomfort subliem. Deze hoofdtelefoon draag je comfortabel onderweg en in de sportschool. De TWS600 is IPX4 gecertificeerd en kan hiermee tegen een drupje regen of zweet. Ben je op zoek naar een volledig draadloze koptelefoon met een magistrale geluidskwaliteit, bestel deze HiFiMAN TWS600 dan snel en eenvoudig online via de Wifimedia webshop.

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »