Cart
You have no items in your shopping cart

Marantz SR7012

  • Posted on
Marantz SR7012

Marantz heeft lang geleden de norm bepaald voor AV-receivers die home theatre met geweldige muziekale mogelijkheden combineren. De SR7012 legt de lat nog hoger: hij combineert de allernieuwste technologieën voor een meeslepende filmervaring, waaronder Full 4K-compatibiliteit en ongekende 3D-surround-geluiddecodering met nauwkeurige geluidstechniek en -afstemming.

Volgens Marantz mogen de prestaties van een thuisbioscoop geen afbreuk doen aan de muziekkwaliteit. De SR7012 vormt dankzij zijn ontwerp het hart van een compleet, hoogwaardig thuisentertainmentsysteem en heeft negen ingebouwde krachtige versterkerkanalen.

Het heeft een breed scala aan functies, zodat u uw favoriete muziek kunt delen en beleven. Denk hierbij aan streaming vanaf draagbare apparaten via een netwerk, ondersteuning van muziekbestanden met hoge resolutie, Bluetooth en Airplay voor het afspelen vanaf draagbare apparaten, alsmede het HEOS draadloze multiroomsysteem.

Bestellen / Meer informatie

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »