Cart
You have no items in your shopping cart

iFi Audio introduceert nieuwe "x"-serie!

  • Posted on
iFi Audio introduceert nieuwe "x"-serie!

iFi Audio introduceert de nieuwe "x"-serie met de lancering van de xDSD da-converter/hoofdtelefoonversterker en brengt een gebalanceerd versie van de iEMatch uit!

iFi xDSD

De iFi xDSD is de eerste draagbare da-converter en hoofdtelefoonversterker in de nieuwe X-Serie. Hoewel de iFi xDSD ook thuis gebruikt kan worden is hij primair ontworpen voor portable gebruik. De unieke, fraai vormgegeven behuizing van een aluminium/magnesium legering is licht maar ijzersterk. De iFi xDSD komt MQA Ready uit de doos (via Tidal desktop) maar als je geen MQA nodig hebt kan de xDSD via USB maximaal 768kHz/32bit PCM en DSD512 bestanden verwerken, met de zelf te installeren Firmware 5.2 ‘Limoncello’.

 

Bestellen / Meer informatie

 

iFi iEMatch2.5

Na het succes van iFi's originele iEMatch, die de geluidskwaliteit en -dynamiek verbetert voor hoofdtelefoongebruikers die luisteren naar muziek afkomstig van hun smartphones, tablets of laptops, introduceert iFi met de iEMatch2.5 voor mensen met speciale hi-res digitale audio spelers (DAP's) met gebalanceerde aansluiting.

 

Bestellen / Meer informatie

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »