Cart
You have no items in your shopping cart

AURALiC onthult G1-versies van de ARIES en VEGA en introduceert de geheel nieuwe LEO GX Master Clock!

  • Posted on
AURALiC onthult G1-versies van de ARIES en VEGA en introduceert de geheel nieuwe LEO GX Master Clock!

De originele en zeer populaire ARIES Femto en VEGA DAC worden opgevolgd door de G1-serie. Deze G1-serie vertoont veel overeenkomst met de door de Internationale vakpers geprezen premium G2-serie. De AURALiC LEO GX Reference Master Clock is een niet alledaags product en brengt de sublieme prestaties van AURALiC's premium G-serie DAC's naar een ongekend hoog niveau.

AURALiC ARIES G1 Wireless Streaming Transporter

De AURALiC ARIES G1 Streaming Transporter is de opvolger van de zeer populaire AURALiC ARIES Femto Streaming Bridge. Behalve een nieuwe look en feel is deze ARIES G1 ook van binnen compleet nieuw ontworpen.

De ARIES G1 maakt deel uit van de geheel nieuwe AURALiC G1-lijn waarin ook de nieuwe VEGA G1 DAC is opgenomen. Deze G1-serie vertoont veel overeenkomst met de door de Internationale vakpers geprezen premium G2-serie. Zowel de optiek, de geheel uit aluminium gefreesde Unity behuizing en de streaming-technieken zijn direct van het G2-topmodel afkomstig.

 

AURALiC VEGA G1 Streaming DAC

De AURALiC VEGA G1 Streaming DAC is de opvolger van de veel geprezen AURALiC VEGA DAC. Behalve een nieuwe look en feel is deze nieuwe ARIES G1 compleet opnieuw ontworpen. Behalve de geluidskwaliteit heeft ook de functionaliteit een flinke sprong voorwaarts gemaakt. De VEGA G1 DAC heeft namelijk leren streamen! Dit is een enorme evolutie ten opzichte van de originele VEGA DAC.

Hiermee vervult de VEGA G1 niet alleen de functie van kwalitatief hoogwaardige DAC, maar is deze eveneens inzetbaar als volledige streaming oplossing. Meer dan de VEGA G1 heeft u niet nodig om te genieten van streaming audio in de hoogst haalbare kwaliteit.

De VEGA G1 maakt deel uit van de geheel nieuwe G1-lijn van AURALiC waarin ook de nieuwe ARIES G1 Streaming Transporter is opgenomen. Deze G1-serie vertoont veel overeenkomst met de door de Internationale vakpers geprezen 'premium' G2-serie. Zowel de optiek en de geheel uit aluminium gefreesde behuizing zijn direct van het G2-topmodel afkomstig.

De VEGA G1 is net onder de premium G2-lijn gepositioneerd. Waar de G2 een kostbare gepolijste afwerking heeft, wordt de G1-serie geleverd met een gespoten behuizing. Hiermee levert de fabrikant dezelfde kwaliteit, voor een significant lagere prijs. Hiermee biedt AURALiC met haar ARIES G1 een excellente prijs-prestatieverhouding.

 

AURALiC LEO GX Reference Master Clock

De AURALiC LEO GX Reference Master Clock is een niet alledaags product en brengt de sublieme prestaties van AURALiC's premium G-serie DAC's naar een ongekend hoog niveau.

Als specialist op het gebied van streaming audio weet AURALiC als geen ander wat het belang is van een accuraat kloksignaal bij verwerking van digitale signalen. Wanneer het kloksignaal niet 100% accuraat is en hiermee niet gelijkloopt met de digitale datastroom, dan heeft dit - hoe minimaal ook - invloed op klank en imaging eigenschappen. Zeker bij highres streams.

Niet voor niets wordt er tegenwoordig veel geïnvesteerd in steeds snellere en meer precieze klokgeneratoren in digitale audiocomponenten. Ondanks deze ontwikkelingen blijkt de interne klok veelal de limiterende factor in de geluidskwaliteit. Zelfs in het highend segment.

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »