Information

AVM FRITZ!Box 7581

Met VDSL-bonding en supervectoring zorgt de FRITZ!Box 7581 voor een temposprong voorwaarts in je thuisnetwerk. Beide nieuwe technologieën maken het mogelijk om bandbreedte uit te breiden, zodat gegevensoverdracht met 450 Mbit/s en meer mogelijk wordt.

Complete uitrusting

Uiterst moderne hardwareontwerpen, razendsnel gigabit-LAN en krachtige USB-aansluitingen creëren een perfect high-speed-netwerk. Bovendien maakt een complete telefooncentrale voor IP-gebaseerde aansluitingen, inclusief antwoordapparaat en faxfunctie, de communicatieveelvoud compleet.

Hier werkt de WiFi op twee kanalen

Ook in de WiFi biedt de FRITZ!Box 7581 door gebruik van beide standaards AC en N nog meer reikwijdte en snelheid. Alleen al op de frequentieband van 5 GHz is tot 1.300 Mbit/s mogelijk. Met WiFi N bereikt hij tot 450 Mbit/s in de frequentieband van 2,4 GHz.

Telefonie naar jouw smaak

De FRITZ!Box 7581 is niet alleen je overstap naar de wereld van snel internet, maar stelt ook een volwaardige telefooncentrale voor IP-gebaseerde aansluitingen ter beschikking. Hier kun je je huidige analoge telefoon of fax aansluiten, je draadloze telefoons (DECT) of IP-telefoons gebruiken. Het geïntegreerde antwoordapparaat en de faxfunctie, inclusief doorsturen via e-mail, zijn handige extra's.

Steeds het optimale entertainment

Geniet van perfect entertainment in het hele thuisnetwerk. De krachtige USB 3.0-aansluitingen maken van de 7581 de ideale multimediacentrale: muziek, foto's en films zijn op alle apparaten direct beschikbaar. Adembenemende televisie in 4k en je lievelingsmuziek wachten nu op jou – en niet omgekeerd.

Veilig met de FRITZ!Box

Met FRITZ!Box speel je op veilig! Het complete veiligheidsconcept beschermt je communicatie. Het wordt voortdurend door ons getest en verder ontwikkeld. Dankzij gratis updates is optimale veiligheid steeds gewaarborgd.

FRITZ!OS – een veelzijdig systeem

FRITZ!OS, het besturingssysteem van je FRITZ!Box, biedt je regelmatig nieuwe functies. Indien gewenst, ontvang je de updates per auto-update en hoef je zelf niets te doen. Dankzij de FRITZ!Apps kun je ook onderweg met je smartphone toegang krijgen tot je gegevens, in je thuisnetwerk telefoneren of een webcam besturen. Alle updates en apps zijn uiteraard gratis.

Excellente eenvoud

Het door de vakpers onderscheiden en door gebruikers geprezen bedieningsconcept van de FRITZ!Box is op slechts één doel gericht: alles zo eenvoudig mogelijk voor je maken. Daarvoor zorgen een duidelijke gebruikersinterface en wizard, die je stap voor stap begeleiden.

Omvang van de levering

  • FRITZ!Box 7581
  • Stroomadapter
  • 1,5 m lange LAN-kabel
  • Y-kabel voor bonding-aansluiting
  • Installatiehandboek