Information

Stel je voor...

Een huis zonder afstandsbedieningen. Een huis dat naar je luistert. Een huis dat preciés doet wat jij wilt. Homey doet dat voor jou. Door al je apparaten te verbinden op een slimme manier, hoef je nooit meer een afstandsbediening of app erbij te pakken. Want Homey luistert gewoon naar wat je zegt en is slimmer dan je denkt.

Al je apparaten verbonden

In een wereld waarin apparaten steeds slimmer worden, belanden er ook steeds meer afstandsbedieningen op tafel en apps op je smartphone.
Wij geloven dat technologie je leven juist leuker en makkelijker zou moeten maken.

Homey combineert al deze apparaten, zodat jij ze makkelijk kan bedienen. Vraag Homey om je lampen, van verschillende merken, in de slaapkamer rood te maken. Of als je thuis komt, begint je favoriete muziek al vanzelf te spelen.
 Altijd toegang tot je huis

Soms is praten gewoon even niet handig, of ben je gewoon niet thuis. Met de Homey app voor Android & iOS heb je je hele huis in je broekzak, overal ter wereld.

Zelfs apparaten die normaal gesproken niet buitenshuis te bedienen zijn, worden ineens toegankelijk op afstand via je Homey.

Onderweg naar huis? Dan zet je de verwarming toch vast aan. Pizza in de aanbieding? Als je een slimme oven hebt, kun je zelfs die alvast voorverwarmen.

Sonos (Coming soon)

Met Sonos speel je muziek door het hele huis af. Met Homey + Sonos kun je zelfs vertellen welke muziek je wilt luisteren, door er gewoon om te vragen.

Sonos

Philips Hue

Geef je huis sfeer met de lampen van Philips Hue. Homey ondersteunt het gehele Hue-assortiment, van de Hue Bulb, Hue Lux, de Hue Go en zelfs de LED-strips.

Vertel Homey gewoon dat de lampen aan moeten gaan, zelfs op je favoriete kleur. En als het tijd is om te eten, laat je Homey ze gewoon automatisch op sfeerverlichting modus zetten.

Philips Hue

KlikAanKlikUit

Domotica hoeft niet duur te zijn. Met KlikAanKlikUit schakeldoosjes kun je goedkoop en makkelijk je huis slim maken.

Je kunt zelfs de knoppen op de afstandsbediening aan je eigen Flows koppelen.

Anna

OK Homey, het is wel een beetje koud hier. De thermostaat iets hoger of lager zetten is opeens weer cool.

Omdat Homey weet wanneer je thuis bent, bespaar je ook nog eens op je energierekening.

Anna

Smart TV

Het is bijna acht uur, zal ik het nieuws aanzetten?
Homey en je TV werken fantastisch samen. Die afstandsbediening is niet meer nodig.

Ook oude TV's worden ondersteund met Infrarood. En zelfs je oude afstandsbediening kun je opeens gebruiken om bijvoorbeeld je lampen en muziek mee te schakelen.

Smart TV