Advance Acoustic WTX-1000 Bluetooth apt-X receiver

€159,00
  • Online:Delivery time 1 to 3 working days
  • Shop: Deliverytime 1 to 3 workingdays
Advance Acoustic WTX-1000 Bluetooth apt-X receiver ...More information

Product bundles with WTX-1000 Bluetooth apt-X receiver

Analoge Interlink 1.0M Bundel
€198,00
€183,00 Incl. tax
Add to cart

Product description

Advance Acoustic WTX-1000 Bluetooth apt-X receiver

We evolve in an environment where dematerialized music is taking more and more place. Stored in diverse and varied devices (mobile, computers, tablets, smartphones and other players), it only asks to express itself on hifi systems more or less elaborate, but more importantly with a rendering more «real» and natural as possible .

The new audio wireless receiver WTX 1000 from Advance Acoustic does this with real talent.

The WTX 1000 can easily be connected to any digital , or analog input of your amplifier, or on a digital input of your converter.

The WTX 1000 brings to you amazing musical performance, combined with an easy use.
  • Use of apt-X Bluetooth Codec and AAC
  • Digital and Analog output
  • High level music restitution
  • High Level Signal/Noise ratio
  • Can be used with all the Bluetooth hand-held devices
  • Simple and Intuitive to implement

Reviews

john Posted on 24 August 2013 at 14:54

Een hele verademing, niet meer afhankelijk van de door de fabrikant bepaalde online streaming diensten. Alles wat je kunt afspelen vanaf smartphone of tablet kun je zonder kwaliteitsverlies via bluetooth streamen naar je installatie.

Ik was een beetje huiverig om het aan te schaffen want ik had slechte ervaringen met audio via bluetooth in het verleden. Maar het is echt geweldig. Ik gebruik de wtx-1000 in combinatie met een Tivoli model 2 audio setje, HTC One smartphone en Samsung Note II. Deze laatste twee ondersteunen ook APTX.

Ik ervaar geen onderbrekingen in het streamen het gaat vlekkeloos en een perfect geluid. Heb hem analoog aangesloten op de Tivoli.

Als ik dan toch een min puntje moet verzinnen is dat je wel altijd "de zender" in bereik moet houden van de WTX-1000, maar dat wist ik van te voren. Mijn tablet ligt toch altijd in de woonkamer dus is geen enkel probleem.

Kortom voor mij geen Sonos of Teufel meer, dit is voor mij de ideale oplossing.

Henk Posted on 21 June 2013 at 15:00

Pracht apparaatje ! Valt of staat wel met de kwaliteit van je bluetooth audiobron uiteraard (Sony Experia T is een echte domper wat dat betreft) en voor Windows 8 kan een driver update van je bluetooth zender nodig zijn. Via mijn Blackberry en Mac is de weergave echter pareltje fris.
Heb ook de Arcam RBlink en een een simpele Belkin receiver overwogen, maar de WTX-1000 heeft alles : toslink en spdif uitgangen, een hoogwaardige DAC, usb-voeding, een antenne en warempel een aan en uitschakelaar !
Zelf heb ik hem coaxiaal op een MF V-DAC 2 aangesloten, maar kon het niet laten om ook de analoge uitgangen uit te proberen. Het audiosignaal is dan wel 10 db zwakker maar kwalitatief begon ik te twijfelen aan het nut van de V-DAC. Heel goed dus.
Erg prettig is ook de betrouwbaarheid van de connectie met de MAC die bijna 3 kamers verderop staat. Bij juiste plaatsing en goed richten van de antenne is-ie veel betrouwbaarder dan mijn Apple Airport Express die er af en toe nog wel eens de brui aan geeft.
Het is duidelijk dat Apt-X w.m.b. een grote toekomst heeft. Bluetooth audio is naast het gebruiksgemak nu ook kwalitatief een waardig alternatief voor Airplay en usb-audio geworden. Raar dat er op internet zo weinig recensies van dit doosje zijn te vinden....

5 stars based on 2 reviews Add your review