3DR IRIS + 433MHz + Drone Tarrot Gimbal

€999,00 €549,00
  • Online:Delivery time 1 to 3 working days
  • Shop: Deliverytime 1 to 3 workingdays
Speciale OP=OP Black Friday actie. Maximaal 50 beschikbaar.

Bestellingen worden verzonden op 29/11/2016

(Exclusief Go Pro camera) ...More information

Product description

3DR IRIS+ DRONE INCLUSIEF TAROT T-2D BRUSHLESS GIMBAL KIT

Speciale OP=OP Black Friday actie. Maximaal 50 beschikbaar.

Hoe maken we een VIP gek? Zo dus! Dit is de drone onder de drones, de ultieme camera-houder voor in de lucht. Gemaakt om gecombineerd te worden met de GoPro die u in huis heeft, om zo de aller- aller- állervetste filmpjes te maken. Wat vroeger (toen pixels nog analoog waren) alleen mogelijk was met een ingehuurde helikopter en crane kunt u nu voor de familie, vrienden en nog ongeboren nazaten thuis vastleggen. Zo verschrikkelijk gaaf...

Dé GoPro update

We hebben hier wel vaker mooi GoPro spul voor VIPs, maar dit topt werkelijk alles. De 3D Robotics Iris+ quadcopter is het neusje van de zalm in GoPro camera upgrade-land, er is gewoon niets coolers. Deze havik met een hefvermogen van 400 gram (bijna een half pak suiker) maakt shots van uzelf en mede-VIPs tijdens de meest spectaculaire actie. Volg uzelf of uw vrienden terwijl u van de piste af raast, in de branding uw kunsten vertoont of op de fiets net voor de mudslide uit het dal in fietst.

Vluchtroute of FollowMe 

De Iris+ is een vliegend statief voor uw GoPro, en dankzij de snuggere zender en naadloze samenwerking met uw smartphone of computer, bent u uw eigen cameraman – in de lucht! Teken in de Droidplanner App met uw vingertop een route op tablet of telefoon voor hem uit, en de camera volgt het vluchtpad. Kan ook thuis op de Windows of Mac computer met de Auto Mission Planner. Wilt u het nog spectaculairderder? Bevestig uw gekoppelde Android toestel met GPS ergens op uw outfit en de Iris+ met GoPro volgt u automatisch! 

Klaar voor actie!

Laat de 3D Robotics Iris+ en al zijn accessoires vooral helemaal netjes in de verpakking zitten totdat u op skivakantie bent, want het is allemaal direct vanuit de verpakking te gebruiken, er hoeft niets opgeladen te worden. Er is dus ook een VIP ont-zet-tend mee te verrassen terwijl hij al in zijn skipakje klaar staat voor de afdaling.

Krachtige accu

Zijn 5100mAh tellende accu houdt het wel even vol – een kwartier tot 22 minuten – dus als u al lang afgepeigerd ligt te zweten maakt hij nog rondjes boven uw bol. En geen zorgen over quadcopters die uit de lucht gedonderd komen, want als de accu honger krijgt wordt de landing automatisch ingezet. Of hij keert terug naar het door u ingestelde thuispunt. Handig!

Trilvrij haarscherp beeld

In deze deal is de Tarot T-2D Brushless Gimbal Kit inbegrepen, waardoor trillingen minder kans krijgen. U krijgt de meest scherpe en stabiele beelden waarop iedere actie perfect wordt vastgelegd. De trillingdempende GoPro mount zit aan de voorkant van de Iris+, dus begin meteen met opnemen – u maakt de shots van uw leven!

 

Reviews

0 stars based on 0 reviews Add your review